Ceai

Thera Pepermint Teabag ceai (20 plicuri)

Ceaiul Thera Peppermint contine 97% frunze de menta, avand un gust intens si racoritor. Este o bautura cu un parfum deosebit, ce se poate servi in orice moment al zilei.

Thera Green Sencha Teabag ceai (20 plicuri)

Ceaiul Thera Green Tea contine 100% frunze de ceai verde chinezesc Sencha, bogat in antioxidanti si totodata cunoscut pentru proprietatile sale curative cu o multitudine de efecte benefice asupra organismului.

Thera Ginger Lemon Teabag (20 plicuri)

Ceaiul Thera Ginger Lemon intruchipeaza combinatia potrivita intre ceaiul de ghimbir si evervescenta aromei de lamaie.

Thera Oriental Apple Teabag ceai (20 plicuri)

Ceaiul Thera Oriental Apple este bautura puterni aromata, potrivita pentru orice moment al zilei. Aroma are la baza amestecul de pulpa de maces si mere fiind condimentata cu note de scortisoara si frunze de alun.

Thera Fruit Colada Teabag ceai (20 plicuri)

Ceaiul Thera Fruit Colada este un ceai de fructe, ce are la baza amestecul de mere, macese si fulgi de cacao. Toate acestea imbinate ii confera un gust dulce si savuros, fiind potrivit pentru orice moment al zilei.

Thera Rooibos Lemon Teabag ceai (20 plicuri)

Ceaiul Thera Rooibos Lemon reprezinta amestecul potrivit intre efervescenta ceaiului rooibos si aromele imbietoare ale florilor de galbenele, alaturi de coaja de portocala si frunzele de  lemongrass.

Thera Green Tea Jasmine Teabag ceai (20 plicuri)

Ceaiul Thera Green Tea Jasmine este sortimentul potrivit pe care il poti savura atunci cand iti doresti un moment de relaxare, fiind combinatia excelenta intre frunzele de ceai verde Sencha si aroma florilor de iasomie.

Thera Earl Grey Teabag ceai (20 plicuri)

Ceaiul Thera Earl Grey are un continut de 97% ceai negru, potrivit pentru diminetile in care va doriti un strop de energie.

Thera Berry Fusion Teabag ceai (20 plicuri)

Ceaiul Thera Berry Fusion este un ceai de fructe, dulce-acrisor, cu un gust remarcabil. Se poate consuma in orice moment al zilei.

Cauti un distribuitor de ceai Thera?

Cel mai simplu este sa ne dai un telefon