Cafea Boabe

Lavazza Super Crema

Un blend de cafele ce conferă o cremă catifelată și o aromă persistentă. Notele de miere și migdale oferă un espresso cremos, cu o aromă elegantă.

Lavazza Super Gusto

Un blend de cafele potrivite cu un gust bogat, cu note plăcute de fructe uscate și condimente. Evocă arome de curmale și scorțișoară, cu note de biscuiți și pâine proaspăt coaptă.

Lavazza Crema e Aroma

Un blend cu o cremă persistentă și un caracter puternic și decisiv, cu un post-gust de fructe uscate, cacao neagră și lemne prețioase, ce amintesc de un vin învechit în butoi.

Lavazza Pienaroma

Un blend sofisticat și aromat, format din varietăți de 100% Arabica ce provin din culturi de cafea certificate Rainforest Alliance,cu aroma distincte de smochine și flori de iasomie.

Lavazza Gold Selection

O selecție atentă de cafele cu o aromă complexă și un echilibru potrivit. Oferă un espresso cu o corpolență ridicată, gust de ciocolată cu lapte și aromă blândă de vanilie.

 Lavazza Top Class

Un blend complex și corpolent, cu note de ciocolată și fructe uscate și un post gust blând de cacao neagră.

Lavazza Tierra Intes

Un amestec potrivit de cafele 100% Arabica cultivate în mod sustenabil, cu un gust intens și note de ciocolată, provenind de la ferme certificate Rainforest Alliance.

Lavazza Dek

Un blend delicat, echilibrat și corpolent, cu o cremă catifelată. O selecție de cafele deosebite pentru a obține un espresso fără cofeină cu un gust intens și persistent.

Cauti un distribuitor de cafea boabe Lavazza?

Cel mai simplu este sa ne dai un telefon